Vorming

Parent

Het Huis van het Kind Pelt is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Overpelt en Neerpelt en verschillende diensten die op één of andere manier gezinnen ondersteunen binnen onze regio. We werken samen om de toegang voor ouders tot deze diensten gemakkelijker te maken. Met al je vragen over opvoeden, kinderopvang, vrije tijd, gezondheid, ... kan je bij ons terecht. Aan ons Huis van het Kind wordt gewerkt samen met heel wat partners vanuit verschillende locaties. We zijn een Huis van het Kind, dus beste kinderen en ouders, voel je thuis bij ons.

De partners in het Huis van het Kind Pelt hebben deze website inhoud gegeven. Op deze website proberen we zo goed mogelijk uit te leggen wie je kan helpen en waarmee. Het huis van het Kind Pelt verwijst enkel door naar de organisaties die oplossingsgericht werken rond gezinsondersteuning en opvoeding.

Heb je echt een dringende vraag en weet je niet waar ze te stellen. Gebruik de gele knop op de homepage en stel gewoon je vraag. Dit kan zelfs anoniem. Je zult snel een antwoord krijgen of worden gecontacteerd.

Maak er gebruik van. We zijn er voor jou!

Is er iets niet duidelijk of merk je iets dat niet werkt of niet juist is weergegeven op de site ... laat het ons aub weten. Want samen maken we het beter!